Geldzorgen????
Door: Tiempie
04 November 2013 | Zuid-Afrika, Plettenberg Bay
Qua natuur heel mooi, wat betreft animals minder. Wel zijn hier veel otters en er is een hele lange hangbrug, zo'n slingerding, die over de monding van de Stormrivier hangt, daar waar de rivier in de oceaan stroomt. Je kunt hier ook bungeejumpen maar dat doen we maar even niet. Niet dat we niet durven maar we zijn beiden bang dat ons haar in de war raakt.
Verder zie je hier ook de walvissen langs de kust zwemmen. Zo nu en dan zie je zo'n fontein uit het water verrijzen. Morgen gaan we proberen om een boottocht te boeken om de walvissen van dichtbij te spotten. Lijkt ons echt een avontuur. Als we maar niet zeeziek worden......
We zitten dus nu in Plettenberg Bay en blijven hier in ieder geval 2 nachten. Wellicht langer als we de pinpas niet (meer) terugkrijgen........ In ieder geval allemaal de groeten en een dikke knuffel voor Levi, Nova en Jade.
04 November 2013 - 20:26
Elise Weda:
Dat is balen! Ik hoop dat jullie vertrouwde pasje weer snel in jullie handen komt. Hahaha je haar in de war? Jullie zijn zulke avonturiers dan moet je toch wel een keer aan zo'n elastiek hebben gehangen. Zie je de wereld weer even op een andere manier;-) Die walvissen lijkt mij helemaal geweldig. Zodra je weer wat geld hebt, maar wat pilletjes kopen tegen zeeziekte. T zou ontzettend jammer zijn als je dat mist!! Veel plezier nog!